Gevulde eieren 30 stuks
Ingrediënten
15 eieren
1.5 a 2 eetlepels mayonaise
1 volle eetlepel zachte roomboter
Tomaten ketchup een kneepje
peper/zout
Om te garneren gebruik ik bijv peterselie/rode besjes of Bieslook/rode druif
Bereidingswijze
Kook de eieren hard, en laat ze goed afkoelen. Als ze nog te warm zijn, zijn ze heel kwetsbaar en gaan ze snel kapot. Snijd ze doormidden en haal de dooiers eruit en doe in een kom.
Voeg roomboter, mayonaise, ( begin met één lepel mayonaise, en voeg daarna toe tot wat nodig is, 1.5 a 2 eetlepels. Voeg je namelijk teveel toe in één keer, wordt je ei boter te zacht, en kan je ze niet meer mooi opspuiten ) ketchup, peper en zout toe. En mix met de mixer tot je een stevige ei boter hebt.
Doe de ei boter in een spuitzak
Garneer ze af met bijv peterselie/rode besjes of bieslook/rode druifjes.
Zet ze dan afgedekt met huishoudfolie in de koelkast. De roomboter zorgt ervoor, dat ze mooi stevig worden.