Tortilla met entrecote, gebakken ananas en avocado.

Benodigdheden 2 personen 

4 zachte tortillas 

2 entrecote's

1 kropje Romein sla 

2 avocado's 

Cherry tomaatjes half bakje

Verse koriander, half bosje

1 Verse ananas 

1 eetlepel suiker

1 zakje Santa Maria Taco kruiden

1 zakje Santa Maria dip mix guacemole 

Vers gemalen zout

Olijfolie 

( limoen )

 

Bereidingswijze 

Schil de verse ananas. Zorg dat alle zwarte pitten zijn verwijderd. En haal het middenstuk eruit. Snijd de ananas in stukjes. Doe wat vloeibare margarine in een pan. Doe de ananas stukjes samen met een eetlepel suiker in de pan. En bak lekker even aan, tot de ananas lekker wat kleurt.

Haal de ananas uit de pan. En zet even apart.

Haal het vruchtvlees uit de avocado. Doe dit in een schaaltje. Prak mooi fijn met een vork. En meng dit met wat van de guacemole dip mix, samen met een snuf versgemalen zout, tot het lekker op smaak, en smeuïg is.

Snijd de cherry tomaatjes in twee, de Romein sla fijn.

Meng de gebakken ananas stukjes met de tomaatjes en de fijn gesneden koriander.

Wrijf de entrecote in met de tacokruiden. Zet twee koekenpannen op het vuur. Verwarm in de ene pan de tortillas. Bak in de andere pan de entrecote in een scheutje olijfolie. 

Leg op de tortillas wat sla, dotjes avocado, ananas tomaat mengsel. Snijd de entrecote in reepjes en leg ook op de tortillas. 

Vind je het lekker, serveer met wat Verse limoen, en zure room.