Tagliatelle met kip
Ingrediënten
500-600 gram kipfilet
1 rode ui
1 rode en gele paprika
1 doosje kastanje champignons
1 doosje/kuipje kruidenkaas
1 flesje kookroom
Verse tagliatelle ( Koeling supermarkt )
Peper/zout/paprikapoeder
Olijfolie
Geraspte kaas/Parmezaanse kaas.
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in blokjes. Snipper de ui, snijd de paprika in blokjes de champignons in vieren.
Bak de kipfilet in olijfolie aan, kruid met zout/peper en flink paprika poeder, voeg de ui toe, en bak even mee. Voeg dan de paprika en champignons toe.
Bak dit lekker even samen tot de kip en groenten gaar zijn. Voeg dan het kuipje kruidenkaas toe. Doe er dan scheutje voor scheutje kookroom bij, tot je de gewenste dikte en smaak hebt. Proef of je de saus nog wat moet bij kruiden. Kook de pasta zoals op de verpakking. Serveer de saus over de pasta met wat geraspte kaas.