Zeebaars uit de oven

Benodigdheden 

1 verse Zeebaars

Citroen

Dille 

Rozemarijn

Courgette 

Tros tomaatjes 

Versgemalen peper en zout 

Olijfolie 

Bereidingswijze 

Laat de visboer de zeebaars voor je schoonmaken. 

Leg de zeebaars koud, en bereid de verse vis zo snel mogelijk. Vraag altijd even aan de visboer als je vis koopt hoe lang je deze kan bewaren. 

Spoel de zeebaars goed af met koud water. Van binnen en aan de buitenkant. Dep goed droog met keuken papier.

Vul de vis met verse rozemarijn, verse dille, citroen schijfjes, versgemalen zout en peper. 

Maak schuine inkepingen. Alleen door de huid. Wrijf de vis in met olijfolie. Bestrooi met versgemalen peper en zout. 

Leg op de bakplaat tros tomaatjes en blokjes courgette. 

Spray hier ook olijfolie over en kruid met versgemalen peper en zout. 

Verwarm de oven voor op 200-225 graden. Leg de zeebaars in de voorverwarmde oven en bak ongeveer 25 minuten.

Ik maakte er peterselie krieltjes bij en een salade.