Broodsnede kippendijfilet met wasabi/limoen mayonaise


Een heerlijk lunch gerecht. Een dikke boterham, voor ons het liefst donkerbruin, belegd met gebakken kippendijfilet, en een wasabi/limoen mayonaise.

Ingrediënten

Een ongesneden brood

Rucola sla

Kippendijfilet

Rode ui in ringen

Komkommer dikke plakken

Zongedroogde tomaten op olie

Pijnboompitten

Avocado

Plakken gebakken bacon

Mayonaise

Wasabi pasta

Limoen

Zout/peper/paprikapoeder

Bereidingswijze

Voor de wasabi/limoen mayonaise, roer wat wasabi pasta door de mayonaise. Pers de limoen uit, en voeg wat limoensap toe. Snijd de kippendijfilet in blokjes. Kruid deze met zout/peper en paprikapoeder. Doe een scheutje olijfolie in een pan, en bak de kip tot deze gaar, en mooi bruin van kleur is. Rooster ook de pijnboompitjes even in een droge koekenpan. Snijd van het brood dikke sneetjes. Je kan ze eerst licht roosteren. Besmeer deze met wat roomboter of margarine. Leg hierop ruim rucola. Dan de gebakken kippendijfilet. Verdeel er ook plakjes komkommer, stukjes zongedroogde tomaat, halve ringen rode ui, bacon en plakken avocado over. Als laatste de wasabi/limoen mayonaise en pijnboompitjes