Toast Champignons
Ingrediënten 3 a 4 personen
Boterhammen
3 bakjes Champignons ( wit en kastanje)
1 Ui
1 teen knoflook
Peper en zout
1 rode paprika
Verse Rozemarijn
Verse Peterselie
Olijfolie
Kruidenboter
Bereidingswijze
Rooster Boterhammen. Leg op een bord per persoon twee boterhammen. Rooster er wat extra om bij te serveren met kruidenboter. Snijd de Champignons in schijfjes, snipper de ui en knoflook, snijd de paprika. Rits wat verse rozemarijn. Snijd peterselie fijn.
Verwarm wat olijfolie in een pan. Doe er de champignons bij, voeg peper en zou toe en bak aan op middelhoog vuur.
Voeg dan de ui, knoflook, paprika en rozemarijn toe. En bak tot de Champignons mooi bruin zijn. Als laatste wat verse peterselie kort mee verwarmen.
Serveer met toast met kruidenboter. Je kan hier ook een biefstukje bij bakken als je dat lekker vind.