Pasta met romige biefstuk reepjes

Ingrediënten


pasta naar keuze
1 a 2 stronken broccoli
4 biefstukken
1 doosje kastanje champignons
1 rode ui
2 tenen knoflook
1 flesje kookroom 250 ml
Rozemarijn vers, maar mag ook gedroogd.
Vloeibare margarine
Zout, nootmuskaat, vers gemalen peper

Bereidingswijze

Snijd de broccoli in roosjes, en maak deze klaar zoals je gewend bent. Zet ook een pan water op met wat zout voor de pasta.
Verhit vloeibare margarine in een hapjes of braadpan en fruit de ui die je gesnipperd hebt. Voeg dan de in plakjes gesneden champignons toe, de gesneden knoflook en rozemarijn. En bak lekker aan op middelhoog vuur. Bestrooi het met wat peper en zout. Snijd de biefstuk in reepjes, en kruid deze met peper en zout. Bak de biefstuk reepjes op hoog vuur in een andere pan snel mooi bruin. En laat ze daarna even uitlekken in een vergiet, om ze te ontdoen van bakvet.Voeg de room toe aan het champignon mengsel, en laat goed door warmen en wat inkoken, zodat je een mooie saus krijgt. Indien nodig, als je de saus wat te dun vind, voeg je 1 eetlepel alles binder toe. Schep als je saus mooi van dikte is de biefstuk reepjes door de saus. Maak op smaak met een snufje nootmuskaat, en eventueel nog peper en zout. Serveer de saus over de pasta, en eet er bijvoorbeeld broccoli of een groene salade bij.