Traybake

Snijd groenten naar keuze in grove stukken. Wat ik er sowieso altijd in doe is rode ui en zoete aardappel waarvan je frietjes hebt gesneden. Ook doe ik, in het seizoen, pompoen erin. Voor de lekkere zoete smaak.

Verder gebruik ik afwisselend paprika, champignons, courgette, aubergine, wortel, groene asperges, broccoli, spruitjes in het seizoen. Mini krieltjes erdoor is ook lekker. 

Snijd alles in grove stukken, doe het in een grote kom,  en meng met olijfolie. Vers gemalen peper en zout. Dan verder kruiden met wat je lekker vind. Ik doe er vaak een lepeltje gerookt paprikapoeder en chilipoeder in voor wat pit. Tex mex kruiden zijn lekker. Italiaanse kruiden. Probeer en ontdek wat je lekker vind. Je hebt ook speciale traybake kruiden van Europa. 

Meng alles goed met olijfolie en kruiden. Leg bakpapier op een bakplaat. Leg alles op de bakplaat. Wij eten hier vaak zalmfilet bij. Die ik heb gebakken in de pan. Of ik snijd chipolata worstjes in stukjes, die ik tussen de groenten op de bakplaat Leg, en meebak in de oven. Geeft een heerlijke snaak. 

Het geheel ongeveer 30 minuten op 225 graden in een voorverwarmde oven.