Wraps met biefstuk reepjes

Ingrediënten wraps

8 zachte tortilla's (middelste maatje )
4 biefstukken
1 rode ui
1 rode paprika
1 bakje champignons
2 lente uitjes
Geraspte kaas
Zuivelspread/chilisaus/Terri-yaki saus/barbecue-saus

ingrediënten salade

Cherry tomaatjes half bakje
2 lente uitjes
1 rode ui
Zongedroogde tomaatjes
Olijven

Bereidingswijze

Snijd de ui, paprika champignons en lente ui. Bak deze met wat peper/zout in een koekenpan in wat olijfolie. Zet deze even apart. Snijd de biefstuk in reepjes. Kruid deze met zout/peper/nootmuskaat. Bak de biefstuk reepjes kort in een pan in wat vloeibare margarine en olijfolie. Laat de biefstuk reepjes even uitlekken in zeef of vergiet.

Verwarm de soft tortilla's even een minuutje in de magnetron, dan rollen ze soepeler. Smeer de tortilla's heel licht in met een smeersel of saus naar keuze, wat je lekker vind. Je kan hiervoor een zuivelspread gebruiken met knoflook. Een chilisaus, zoete Terri-yaki saus, of bijvoorbeeld een barbecue saus.

Daar bovenop verdeel je de biefstuk reepjes. En daar bovenop de gebakken groenten. Nog een beetje geraspte kaas, en rol dan de wrap op, en steek er eventueel een saté prikker in. dan blijft de wrap dicht, en de vulling er wat beter in. Leg ze in een ovenschaal. En dek deze heel goed af met aluminium folie. Zet de schaal in een goed voorverwarmde oven van 250 graden. Ongeveer 25 minuten.

Maak intussen een salade van Cherry tomaatjes, rode ui, lente ui, zongedroogde tomaatjes en olijven. Daarover een goede olijfolie of een dressing naar keuze.

Ik maakte er ook nog gele rijst bij. Haal na 25 minuten de wraps uit de oven. Eet smakelijk.