Quesadilla's kip met avocado salade

Ingrediënten Quesadilla's
Tortilla's ( kleine )
Kipfilet
Rode paprika
Maïs
Rode ui
Geraspte kaas
Taco kruiden
Ingrediënten avocado salade
Eet rijpe avocado
Cherry tomaatjes
Rode ui
Maïs
Rode paprika
Rode kidney bonen
Olijfolie
Versgemalen peper en zout
Bereidingswijze
Begin met het maken van de salade. Snijd de cherrytomaatjes doormidden. Snijd de avocado in blokjes. De rode paprika in blokjes. Rode ui in halve ringen.
Doe alles in een schaal. Voeg rode kidney bonen en maïs toe.
Ook wat olijfolie en versgemalen peper en zout. En meng alles door elkaar.
Bereidingswijze Quesadilla's
Snijd kipfilet in reepjes. En kruid deze met taco kruiden. Bak de kip bruin en gaar. Leg even apart.
Snijd de rode paprika in dunne repen. De rode ui in halve ringen.
Leg op een Tortilla wat kip reepjes, ui, rode paprika, maïs, en geraspte kaas.
Leg er een volgende Tortilla bovenop. En druk even aan. Doe de quesadilla's tussen een contactgrill of Leg in een koekenpan. En verwarm deze goed. Tot de kaas gesmolten is. In een koekenpan een keer omdraaien.
Serveer met de avocado salade. Ook lekker is wat Tortilla chips erbij met guacamole.