Tagliatelle met kip in parmaham en gepofte tomaatjes
Ingrediënten 3 personen
3 kipfilets
Parmaham 100 gram
Tagliatelle
Vers gemaakte pesto ( staat in de map bijgerechten)
Of neem koelverse pesto uit supermarkt
Rucola
Tros cherry tomaatjes
Vers gemalen peper en zout
Olijfolie
Bereidingswijze
Bestrooi de kipfilets met versgemalen peper en zout. En wikkel er parmaham omheen. Maak de gepofte tomaatjes. Recept staat in de map bijgerechten. Maak ook de pesto. Staat ook in de map bijgerechten. Zet water met zout op voor de pasta.
Bak de kipfilets in olijfolie, tot de kipfilets gaar zijn. Niet te hoog vuur, dan verbrand je parmaham. Kook ondertussen de pasta, en giet af. Haal de tomaatjes uit de oven. Doe de tomaatjes, wat rucola, en pesto bij de pasta. Schud goed om, zodat alles goed warm wordt. Ook nog een lekkere draai aan de peper en zout molen.
Leg de pasta in de borden, met daarboven op de kip met parmaham.