Tagliatelle met kip in parmaham en gepofte tomaatjes

Ingrediënten 3 personen 

3 kipfilets 

Parmaham 100 gram

Tagliatelle 

Vers gemaakte pesto ( staat in de map bijgerechten)

Of neem koelverse pesto uit supermarkt 

Rucola

Tros cherry tomaatjes

Vers gemalen peper en zout 

Olijfolie

Bereidingswijze 

Bestrooi de kipfilets met versgemalen peper en zout. En wikkel er parmaham omheen. Maak de gepofte tomaatjes. Recept staat in de map bijgerechten. Maak ook de pesto. Staat ook in de map bijgerechten. Zet water met zout op voor de pasta.

Bak de kipfilets in olijfolie, tot de kipfilets gaar zijn. Niet te hoog vuur, dan verbrand je parmaham. Kook ondertussen de pasta, en giet af. Haal de tomaatjes uit de oven. Doe de tomaatjes, wat rucola, en pesto bij de pasta. Schud goed om, zodat alles goed warm wordt. Ook nog een lekkere draai aan de peper en zout molen.

Leg de pasta in de borden, met daarboven op de kip met parmaham.