Romige spaghetti met paddenstoelen en worst 

Ingrediënten 3 a 4 pers

2 eetlepels vloeibaar bak product
1 eetlepel olijfolie
500 gram worst. ( Ik gebruikte 250 gram Catalaanse braadworstjes van ah, 250 gram varkensbraadworst )
2 rode uien in halve ringen
2 tenen knoflook fijn gesneden
500 gram paddenstoelen , ik gebruikte kastanje champignons en champignons. Maar je kan elke variatie hiervoor gebruiken.
1 groene paprika
Kookroom
spaghetti all uvo
1 rode peper fijn gesneden
Zout/peper/nootmuskaat

Bereidingswijze

Verwarm het vloeibaar bak product en olijfolie in een pan. Bak hierin de rode ui ringen en knoflook even mooi aan. Voeg hier de in stukjes gesneden worst aan toe. Bak dit tot de worst mooi bruin is. Voeg dan de in reepjes gesneden paprika en rode peper toe, en bak even mee. Voeg dan de paddenstoelen toe. Die je in schijfjes hebt gesneden. Kruid dit geheel met zout en vers gemalen peper. Bak tot ook de champignons mooi gebakken zijn. Zet ondertussen de spaghetti op, en kook volgens de bereidingswijze. Roer kookroom door het worst/champignon mengsel. En proef of er nog zout en peper bij mag. Een snufje nootmuskaat erdoor is ook erg lekker. Voeg room toe tot je een mooie romige saus hebt. Roer er dan de gekookte en uitgelekte spaghetti aan toe.Warm nog even door, en eet smakelijk.