Pasta carpaccio maaltijdsalade

Ingrediënten 

Pasta naar keuze

Carpaccio 

Cherry tomaatjes

Zongedroogde tomaatjes op olie

Kappertjes

Rucola sla

Grana padano flakes

Pijnboompitjes 

 

Voor de dressing

Olijfolie 

Witte wijnazijn 

Honing

Versgemalen peper en zout 

Bereidingswijze 

Kook de pasta, en laat deze in de koelkast afkoelen. 

Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.

Snijd de cherry tomaatjes in vieren. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Snijd de carpaccio in grove stukken.

Meng de olijfolie met de witte wijnazijn, honing en peper en zout. Maak er een lekkere dressing van.

Meng de koude pasta met rucola sla, carpaccio, cherry tomaatjes, kappertjes, zongedrooge tomaatjes en Grana Padano flakes. Meng hier ook wat dressing doorheen. 

Doe de Pastasalade in diepe borden. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitjes. En nog wat kaas. Zet de dressing op tafel, zodat je nog wat toevoegen als je dat lekker vind.

Serveer met brood, kruidenboter en grof zeezout boter.