Pasta carpaccio maaltijdsalade
Ingrediënten
Pasta naar keuze
Carpaccio
Cherry tomaatjes
Zongedroogde tomaatjes op olie
Kappertjes
Rucola sla
Grana padano flakes
Pijnboompitjes
Voor de dressing
Olijfolie
Witte wijnazijn
Honing
Versgemalen peper en zout
Bereidingswijze
Kook de pasta, en laat deze in de koelkast afkoelen.
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
Snijd de cherry tomaatjes in vieren. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Snijd de carpaccio in grove stukken.
Meng de olijfolie met de witte wijnazijn, honing en peper en zout. Maak er een lekkere dressing van.
Meng de koude pasta met rucola sla, carpaccio, cherry tomaatjes, kappertjes, zongedrooge tomaatjes en Grana Padano flakes. Meng hier ook wat dressing doorheen.
Doe de Pastasalade in diepe borden. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitjes. En nog wat kaas. Zet de dressing op tafel, zodat je nog wat toevoegen als je dat lekker vind.
Serveer met brood, kruidenboter en grof zeezout boter.