Stroopwafel tiramisu

Stroopwafel tiramisu
Ingrediënten 6 stuks
6 stroopwafels
250 ml mascarpone
250 ml slagroom
2 eetlepels suiker
1 zakje vanille suiker
Twee volle theelepels kaneel
30 gram roomboter
Drie volle theelepels bruine basterd suiker
Half blikje gecondenseerde melk
Bereidingswijze
Smelt de roomboter en bruine basterdsuiker
in een pannetje. Voeg de gecondenseerde melk toe en laat 5 min zacht borrelen onder voortdurend roeren. Zet het vuur uit.
Klop de slagroom met de suiker stijf. Klop de mascarpone met de vanillesuiker en kaneel romig.
Meng de slagroom door de mascarpone.
Snijd de stroopwafel in kleine stukjes. Ga nu laagjes maken. Stroopwafel, mascarpone mengsel, lauw warme karamel. Als de karamel helemaal afkoelt wordt hij dik. Je kan hem altijd even terug opwarmen, maar laat wel een beetje afkoelen voor je de karamel in de glaasjes doet.