Cheesecake met limoncello en witte chocolade
Benodigdheden
170 gram sprits koeken
300 gram monchou
50 gram roomboter
300 ml slagroom
1 zakje Klopfix
3 eetlepels suiker
1 zakje vanille suiker
10 eetlepels limoncello
1 reep witte chocolade
Bereidingswijze
Verkruimel de sprits koeken. Smelt de roomboter zacht in een pannetje. Roer de koek kruimels door de gesmolten boter.
Bekleed de bodem van een springvorm van 18 cm met bakpapier. Smeer de zijkanten in met boter. Schep de kruimels in de vorm. Druk goed aan. Zet minimaal een half uurtje in de koelkast.
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en Klopfix.
Klop de monchou los, met de suiker en limoncello.
Meng de slagroom door de monchou.
Doe in de vorm, en laat minimaal 6 uur opstijven in de koelkast.
Rasp of hak de witte chocolade, en bestrooi hiermee het taartje.