Pasta truffelpesto met biefstuk

Ingrediënten 3 personen

Pasta naar keuze

2 biefstukken 

1 grote rode ui

1 rode en 1 gele paprika 

Pesto tartufo Grand Italia 

1 bakje kastanje champignons 

Kookroom 

Versgemalen peper en zout 

Olijfolie 

Bereidingswijze 

Snipper de ui, snijd de paprika in blokjes, de champignons in schijfjes. Bak de ui in wat Olijfolie lekker aan. Voeg dan de paprika daar aan toe. En bak deze even mee. Haal de ui en paprika even uit de pan. Voeg weer wat Olijfolie toe, en akkoord de champignons met wat peper en zout. 

Kook ondertussen de pasta.

Doe de ui en paprika weer bij de champignons. Voeg ook de pasta toe. En een paar lepels pesto tartufo. Ook een scheutje kookroom toevoegen. Maak het op smaak met Versgemalen peper en zout. Voeg zoveel pesto en room toe naar wat jij lekker vind.

Bak ondertussen je biefstuk. Kruid deze met zout en peper.

Haal de biefstuk uit de pan. 2 minuutjes laten rusten in aluminiumfolie. Schep de pasta op. Snijd de biefstuk in reepjes en leg die over de pasta.