Cinnamon rolls
Ingrediënten 6 stuks
1 blik croissant deeg XL
40-50 gram zachte ongezouten roomboter
2 volle theelepels kaneel
60 gram lichtbruine basterdsuiker
Voor de glazuur
100 gram gezeefde poedersuiker
2 a 3 eetlepels water
( Of zakje glazuur Dr Oetker )
Bereidingswijze
Rol het croissant deeg uit. En druk de naden even goed dicht. Meng de roomboter met de kaneel. Besmeer het deeg met de kaneel roomboter. Verdeel hier bovenop de lichtbruine basterdsuiker. Rol het deeg losjes op. En snijd in 6 a 7 plakken. Leg deze op een bakplaat met bakpapier.
Bak de cinneman rolls in 9 a 10 minuten mooi bruin in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Haal ze uit de oven. Zeef de poedersuiker.Roer beetje voor beetje het water door de poedersuiker tot je een mooie glazuur hebt. En doe in een klein spuitzakje. Maak wat streepjes met de glazuur. Genieten maar.