Loaded fries pepperoni

Ingrediënten 4 personen 

koelverse friet met schil 1 kg

( of neem friet naar keuze )

1 rode ui

1 rode paprika 

100 gram Pepperoni 

Geraspte kaas 

Grand Italia pastasaus basilicum (klein potje)

1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker 

1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden

Vers gemalen zout 

Bereidingswijze 

Frituur de frietjes, of bak ze mooi bruin in de oven. Snijd de ui in halve ringen, de paprika in dunne reepjes, de Pepperoni plakjes in reepjes. Roer de Italiaanse kruiden, Snuf zout, en donkerbruine basterdsuiker door de pastasaus.

Leg de gebakken frietjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Verdeel saus over de friet op de bakplaat. Je hoeft niet al de saus te gebruiken. Gewoon lekker naar smaak. En niet doordrenken met saus. Verdeel daarna de ui, paprika, Pepperoni over de friet. Laat de randen vrij. 

Dan nog geraspte kaas erover. Ook op de randen. Dan 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Lekker met een salade. Of vul kipfilet met pesto en kaas, en bak de kipfilet in olijfolie.