Bananen brood met walnoten, rozijnen en pure chocolade

Ingrediënten 

4 hele rijpe bananen 

150 gram bloem

2 theelepels bakpoeder

1 theelepel kaneel

Snuf zout

50 gram suiker

2 eieren

100 ml olijfolie 

Half zakje vanillesuiker 

Walnoten 

Chocolade druppels puur

Gewelde rozijnen 

Bereidingswijze 

Doe 3 bananen in een ruime kom, en prak ze even met een vork. Pak nu een mixer. Voeg de suiker, vanillesuiker en kaneel toe, en mix dit even.

Voeg nu de eieren toe, en mix weer. Zeef de bloem en bakpoeder boven de kom, en mixen weer.

Doe nu de olijfolie en het snufje zout erbij, en mix nog even lekker door.

Roer er wat walnoten, stukjes chocolade en gewelde rozijnen door.

Smeer een cake vorm licht in met boter. En leg hier bakpapier in. Door de boter, blijft je papier beter op zijn plaats. Doe het beslag in de cake vorm.

Snijd de vierde banaan in de lengte doormidden. En leg die bovenop. Druk lichtjes in het beslag. 

Zet het bananen brood in een voorverwarmde oven van 170 graden. En bak deze 45 minuten.