Noodles met kip en cashewnoten
Ingrediënten 3 a 4 personen
400-500 gram kippendij filet
500 gram broccoli
1 bakje kastanje champignons
1/2 rode peper
Wok Noodles ( die je nog even paar minuten moet koken )
Sojasaus zoet
Zout en versgemalen peper
150 gram cashewnoten
Bereidingswijze
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan mooi goudbruin.
Kook de broccoli in water met wat zout 5 minuten. Giet dan af.
Snijd de kip in blokjes, de champignons in schijfjes en de rode peper heel fijn.
Verhit olijfolie in een pan. Bestrooi de kip met peper en zout.
Bak de kip mooi goud bruin. Voeg de champignons en rode peper toe en bak mee.
Voeg de gekookte noodles en broccoli toe. Ook twee a drie eetlepels zoete Sojasaus. Meng goed door elkaar. Voeg de helft van de cashewnoten toe, en maak eventueel verder op smaak met zout,peper en Sojasaus. Serveer in een kom en strooi er de rest van de cashewnoten over.