Pasta met garnalen, zeekraal en pesto

Een snel, gemakkelijk maar heerlijk pasta gerecht. Maak lekker zelf pesto. Kan je vinden in de map bijgerechten. Of gebruik anders een bakje verse pesto uit de koeling. 

Ïngredienten 2 pers.

Pasta naar keuze

1 bakje cherry tomaatjes 

2 tenen knoflook

Verse pesto ( map bijgerechten)

Of een bakje verse pesto uit de koeling

Garnalen rauw en gepeld 225-250 gram

Kookroom

Zeekraal 100-150 gram

Bereidingswijze 

Wok de zeekraal in wat olijfolie en versgemalen zeezout 1 tot 1.5 minuut. Zodat deze nog een lekkere bite houdt. Haal de zeekraal uit de wok/hapjespan. Doe hierin de tomaatjes. En bak deze een paar minuten in wat olijfolie, zout, peper, Italiaanse kruiden. Haal uit de pan. Zet ook even apart. 

Kook ondertussen de pasta zoals op de verpakking. 

Maak de wok schoon met wat keukenpapier. Doe er olijfolie in. En 2 tenen knoflook, geperst. Even omscheppen. Doe daar de garnalen bij. En schep op middelhoog vuur om tot ze mooi roze zijn. Doe er nu de tomaatjes bij, de zeekraal, pesto en een scheutje kookroom. 

Maak eventueel verder op smaak met peper en zout. 

Doe er de pasta bij, en schep even goed om.